H Madd

The Cruel Intentions, make sleaze great again!

av yngve

Bandet nærmer seg plateslipp. 

Morten Bakke promoterer: "Vi er farlig nære slippdato for The Cruel Intentions etterlengtede andrealbum Venomous Anonymous som kommer 3. juni, men før den tid slipper bandet nok ei lysglimt av ei låt for våryre og rastløse fans!

Og Kerosene skuffer ikke, det er en hissig og kompromissløs låt, og et kamprop for alle de rastløse, rotløse og impulsive sjelene der ute."

***

Nyhet fra 16.02.22:

Cruel Intentions 22 Fotograf Anine Deisire

Bilde, fotograf: Anine Deisire

Bandet følger i fotsporene til Guns'n Roses, Backstreet Girls og LA Guns. Det forteller Morten Bakke@Bakke Consulting i en pressemelding.

The Cruel Intentions@Facebook

"The Cruel Intentions er en farlig blanding av ekstremt fengende musikk gjort av j*vlig dyktige musikere som følger i fotsporene til Guns N’ Roses, LA Guns og Backstreet Girls Resultatet er en nøye balansert sleaze-rock som serverer deg en sirlig blanding av melodrama og galskap med et mål for øye: To make Sleaze great again!"

Bandet stiller med sitt andre album til sommeren, men allerede nå gjør de seg gjeldende med salgspoenger: "Tre av bandets låter er håndplukket av regissøren bak blockbusters som Suicide Squad og Guardians of the Galaxy; James Gunn, og er valgt til å være med på hans nye hit serie Peacemaker som i disse dager gjør enorm suksess på HBO Max.

Og når bra musikk får plass og oppmerksomhet, ja da åpner folk ørene. For med en lytterskare som har steget med over 1000 % den siste måneden (ja ja med over tusen prosent) har flere og flere bitt seg merke The Cruel Intentions."

Du sjekker ut første singel, ' Sunrise Over Sunset', under her. Dette er en "...herlig, gladsak av en låt fylt med deilige riff, fengende hooks og generelt sett gode vibber! En låt som hyller sene kvelder og ikke fult så gode avgjørelser, for livet bør tross alt feires i godt lag og med god stemning!"

Bandet utdyper: " Sunrise Over Sunset er en hyllest til den legendariske Rainbow Bar & Grill i LA. Det er en slags hangover-anthem til ære for de som holder festen i gang! Til minne om ville kvelder og sprø netter, og en hyllest til rock'n roll!"