Karmøygeddon 23 B

The Haunted "Exit Wounds"

av yngve

Image001Selskap: Century Media

Release: 25.08.14

The Haunted har vært en blandet opplevelse for meg, fra debutens herjinger til litt kjedelige innspill på senere album.

Vil Exit Wounds føye seg inn i rekken av det som funker eller det som får meg til å skippe og spole?

Etter en litt overflødig intro kjører de hardt igang med Cutting Teeth, som overbeviser! Denne er en miks av det litt moderne uttrykket de har hatt og den tidlige, veldig tydelige, Slayergreia. My Salvation durer av gårde i et litt mer oppdatert terreng, sinna og aggressivt, rett fram og hardt. Etter et par litt så som så-låter, kommer Eye Of The Storm og tilbyr groove, melodier og feite riff. Denne duger absolutt!!!

Etter to låter til, som er litt bob-bob, er All I Have en velkommen heavy sak med melodi og en litt nedtonet vinkling når det gjelder det veldig hissige. Jeg liker The Haunted når de ikke på død og liv skal spytte og brøle deg helt opp i trynet, jeg liker når de serverer disse riffete sangene. 

The Haunted@Facebook

Kill The Light ligger i samme gate som Eye Of The Storm og All I Have, og den kommer, overraskelse, etter et par hissige rakkere. Aner jeg et system? :).

Albumet er variert, men vokalen er for meg et ankepunkt siden den etter noen runder blir litt for lik, litt for ensformig. Det er helt klart vrier, som på Ghost In The Machine, men jevnt over går det i den samme leia.

6,5/10

Tracklist:

 1. 317 
 2. Cutting Teeth 
 3. My Salvation 
 4. Psychonaut 
 5. Eye Of The Storm 
 6. Trend Killer 
 7. Time (Will Not Heal) 
 8. All I Have 
 9. Temptation 
 10. My Enemy 
 11. Kill The Light 
 12. This War 
 13. Infiltrator
 14. Ghost In The Machine