Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

The Megs "Awakening"

av yngve

2 The Megs1Selskap: Pure Steel Publishing

Release: 27.06.14

Hardrock fra Italia, eller som selskapet kaller det; 'high energy rock'.

De har visstnok fantastiske låter og er kreative. De ligner ikke på noe annet band, men i ytteste fall kan de sammenlignes med danskene i DAD. Det er store sko å fylle, for DAD har mange enormt gode sanger, og de kan å lage minneverdige musikkstykker. 

Jeg vil benekte det meste av forklaringene som følger The Megs. Helt klart, de er gode, de har en type hardrock som godt kan pryde min sfære uten problemer, men der stopper et også. Dette er halvveis bra, hælvsi, midt på treet. 

Jeg lyttet ekstra på de to låtene som ble trukket ut som eksempler på hvor bra de er; Blackout og What I Would Like. Blackout har noe, der er det litt fart, men de er fortsatt relativt kjedelig og standard. mer standard enn kjedelig.

The Megs@Facebook

Nei, nå fikk jeg rett og slett litt nok, jeg lar denne skiva lide litt under å bli spilt for lite, og skulle det vise seg at den hadde vokst seg kraftigere etter flere runder får de ha meg unnskyldt. Jeg har jobbt meg opp en viss form for forståelse etter årene som anmelder, og jeg kan ikke se at det i dette tilfelle vil skje.

4/10

Tracklist:

  1. What I Would Like
  2. Follow The White Rabbit
  3. Rain of Sand
  4. Blackout
  5. My Time
  6. Take Me to Heaven
  7. Become Nothing To Me
  8. Apache
  9. Govern Is To Believe
  10. Ink Flower