C342cd6b 0dc1 45aa B22a D3aa66cbb9e5 Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80 Mt Reklame Banner 032353

The Norseman Company (Oslo, 30.09.23)

av yngve

The Norseman Company 23Geir Arne og hans drømmelag skal presentere debutalbumet live.

The Norseman Company@Facebook

Konsert

Det er Live Wire som i samarbeid med bandprosjektet står som arrangør, alt skjer på Vulkan Arena i Oslo, og den tidligere Humbucker-trommisen understreker at dette dreier seg om "...KUN en kveld, der jeg har samlet drømmelaget mitt. Dette bandet er noe utenom det vanlige og jeg er veldig stolt av å kunne få oppleve dette. Norske og internasjonale legender går altså sammen for å spille MITT album! Ikke en eneste har sagt nei og jeg gleder meg veldig!

Det blir en konsert helt utenom det vanlige, og et skikkelig rockeshow for alle som liker klassisk melodiøs rock! Balladen Since You've Been Gone har nå over 300.000 avspillinger på Spotify alene, og også rockere som den Def Leppard-aktige Here Comes Rock And Roll og den Dio-aktige Master Of The Dark har passert 50.000 avspillinger!"

Story

Bakgrunnen  for Geir Arne og hans behov for å styre skuta startet tilbake i 2018, der et soloprosjekt og et -album ble påbegynt. Han skrev hele albumet, "... og det skal være første gang noensinne at det har blitt gjort av en trommeslager innen sjangeren klassisk rock! Albumet The Coming Of The Chord ble innspilt i Trondheim og produsert av Hallgeir Rustan (Stage Dolls, Elton John, Cheer etc) i Stargate Studios. Etter det ble albumet sendt til USA og mikset og mastret av legendariske Beau Hill /Winger/Ratt/Warrant/Europe/Alice Cooper etc).

Albumet høres deretter og har et veldig preg av 80-tallet. Band som Def Leppard, Whitesnake, Dio, Kiss etc. blir ofte trukket frem for sammenligning."

Dale er opptatt av at folk skal få valuta for pengene sine og har derfor samlet det beste laget han kan, for å levere et topp show!"

Superband

"Nå har Dale samlet et superband av norske og utenlandske rockestjerner for å sette albumet ut i live! 13 musikere utgjør liveutgaven av The Norseman Company, og konserten vil bli gjennomført som en Avantasia-konsert, der vokalistene kommer inn og ut på scenen ettersom de skal synge."

"Bandet består, bortsett fra Dale selv på trommer, av Tor Erik Myhre (Jorn/Wild Willy's Gang) på gitarer. Victor Borge (TNT/Ammunition) på bass, Magnus Østwang (Return) på keyboards og en av verdens beste gitarister, selveste Rowan Robertson (Dio) som kommer flybåren fra Las Vegas for å rocke Vulkan Arena med The Norseman Company!

Vokalister er Åge Sten Nilsen (WigWam/Ammunition), Rudi Remme, Martin Steene (Iron Fire/Evil), Nils K. Rue (Pagan's Mind) og Magne Vikra.

Norge`s rockedronning, Bente Smaavik (Blonde On Blonde/Perfect Crime/Wild Willy's Gang), blir med på kor, mens to andre av Norges beste gitarister, Jo Henning Kåsin (CTTB/Kaasin, Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Graham Bonnet, Bernie Marsden) og selveste Peer Gynt dukker opp som gjester!

Og som om ikke det var nok, Special Guests er et av Norges desidert beste hardrockband, fantastiske Stargazer!"

Billetter kjøper du HER .