Karmøygeddon 24

Thrash Bombz "Mission Of Blood"

av steinar selstø

Thrashbombzcdcover MissionofbloodSelskap: Iron Shield Records

Release: 14.01.14

Rett-fram thrash fra Italia.

Lyden påkaller dessverre demofølelsen litt vel mye. Det låter ikke sjarmerende rufsete, bare tamt og uten skikkelig trøkk. Materialet besitter egentlig disse egenskapene. Et noe fyldigere lydbilde, med mindre skarpe gitarer, hadde hjulpet.

Bak lyden, som man da dessverre merker seg rimelig kjapt, finner man et knippe thrash-låter av klassisk type. Gutta er mer amerikanske enn tyske, selv om det også er ting her som kan minne litt om Kreator for eksempel. I det hele tatt er skiva blottet for identitet, uten at man blåkopierer ett spesifikt band. En viss eim av Slayer kan blant annet også fornemmes. Mangelen på egenart er derimot ikke noe problem.

Thrash Bombz@Facebook

Etter første gjennomhøring synes jeg skiva var forferdelig, men etter å ha gitt den flere sjanser, på et bedre stereoanlegg, har det utvilsomt kommet seg. Det finnes en del kule riff her, og man har skrevet et knippe låter som er riktig så energiske og aggressive. (Selv om aggressiviteten ikke kommer til sin rette på grunn av lyden.) Vokalisten, som er rimelig klassisk thrash, er dog ikke bandets sterkeste kort. Materialet er jevnt, og høydepunkter er dermed vanskelig å plukke ut.

Bandet settes på lista verdt å sjekke ut også senere. 

4/10

Tracklist

 1. Mosh Tank 
 2. City Grave 
 3. Thrash Bombz 
 4. Human Obliteration 
 5. Mission of Blood 
 6. Command of Injury 
 7. Dead Body Hanged 
 8. Fear of the Light 
 9. Necrosis 
 10. A.H.B 
 11. The Curse 
 12. Toxic Waste