Karmøygeddon 24

Tostrup, norsk rock

av yngve

Frank Tostrup er ute med musikk på egen hånd.

Tostrup@Facebook

Han forteller at det ikke er metal, men "...greit planta i rocken."Han legger til at han etter mange år i band nå valgte å gå solo, og det har blitt "...tidløs og gitarbasert rock med popelementer og norske tekster."

Han har sluppet tre singler så langt, en fjerde er i komminga, sjekk Spotify for musikk.

Frank har vært vokalist, gitarist og låtskriver i bandene Revolver, Shirley's Temple og Tostrup Terrasse, dette leser man leser i infoen jeg fikk tilsendt. I tillegg noteres Frank som trommis i Backstreet Girls, noe han har vært i de to siste årene. "Jeg har også og vært trommeslager i en hel rekke andre band, og gjort studiosessions som trommis for bl.a Eddie Guz, Herlofsen, Stone Street Brokers og Greenhouze (med Hans-Olav Solli fra Sons Of Angels på vokal)."

Kissrelaterte greier er alltid noe å ta med: "Frank har skrevet låten Asshole utgitt av Gene Simmons fra Kiss, og låten Svarteper til Plumbo, for å nevne et par. Og studiosessions med Linda Kvam, Knut Reiersrud og Kari Svendsen, og skrevet supportersang til det lokale fotballaget Ørn-Horten."

Han har aldri gitt ute noe på egen hånd, før nå. Alt av studioarbeid er tatt hånd om Frank selv, i eget studio i Horten, all tekst, musikk, instrumentering, arrangering og produsering. Imponerende. Miks står Lars Bjerke for, og mastring er gjort av Robert Hauge.

Frank Tostrup 21