Karmøygeddon 24

Totsåsrock 2019

av yngve

Nytt bandslipp til festivalen.

Svenske Hexed er på plakaten, I tillegg har det kommet noen navnsiden sist som jeg ikke har fått med meg; Ænimus og Haunted  By Silhouettes .

Lineup så langt: 

  • E.N.D.
  • Haunted By Silhouettes
  • Hexed
  • Utmarken
  • Ænimus

***

Nyhet fra 29.09.18:

End 18

Det er kroatiske E.N.D som ras opp i skogen for å thrashe.

Bilde, fotograf: Ukjent

"Det er med en ekstrem dose glede og stolthet vi kan presentere det kroatiske thrash/groovemaskineriet E.N.D. som klare for Totsåsrock 2019

I 1996 samlet de seg til første øving i Zadar. Siden da har de levert jevnt og hardt, og utvikla seg mye sjangermessig.  I dag har de vokst inn i en stil basert på eksperimentering med flere ekstreme metal- og hardcoreretninger, men stødig lent på en kombinasjon av heftige trommebeats, nedstemte gitarer, thrashy riff med sporadiske sammenbrudd og polymetriske partier fulgt av mid-pitch screaming vokal. 

Alen Babin, Davor Babin og Daniel Juković har delt scene med band som Testament, og spilt på festivaler som Brutal Assault og Metalcamp. Nå er de klare for Sørsetra. Heftig herlig!!!"

E.N.D.@Facebook

E.N.D.@www

Billetter kjøper du HER.

***

Nyhet fra 15.09.18:

Gjør deg selv en bjørnetjeneste.

Totsåsrock er lokalisert i bjørnens rike, og det er ikke overraskende at det lokale dyrelivet suger til seg musikken som en gang i året dundrer ut imellom bakkar og berg.

Jon Audun Haukø forteller til Heavymetal.no, at filmen under her, hvor det svenske bandet Utmarken annonseres som første ut til neste års festival, ble filmet ikke langt unna sceneområdet. 

Om Totsåsrock"Dette er en 2-dagers festival med metall og hardrock. Arrangementet skjer på et stort setertun i villmarksbyga Lierne, ved foten av Østre Brandsfjell, omgitt av bjørn, jerv, gaupe og troll."

Utmarken leverte et knallbra folkmetalalbum i Förfallstid, som kom ut for et par år siden. Les anmeldelsen min HER .

Totsåsrock@Facebook

Totsåsrock 19