Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Under A Spell "The Chosen One"

av arni sørlie

Under A Spell 20Selskap: Pure Steel Records

Release: 31.10.19

Lettere sjokkerende US-metal!

Under A Spell slipper første fullengder, men gi meg noen minutter til å hente meg inn, for dette krever nullstilling etter gjennomhøring. Når man i tillegg må høre flere runder for å kunne skrive noe om det, da var jeg med dette kun nanoavstand fra å legge ned hele anmelderkarrieren.

Huff, det høres kanskje galt ut, men makan til haltende og monotont band skal man lete lenge etter. Om det her og der finnes temaer og grooves som ikke voldtar ørekanalen, er det alt for mye som gjør nettopp det. Trommer som går i hytt å pine er en ting, men når vokalen i 90% av spilletiden er aldeles grusom, da greier jeg ikke spa opp for mye positiviteter. US-metal og egentlig ganske mye helt vanlig heavy er stilen, og vokalen skal være messende soprano. At ikke Pam Rosser som halser her hører det selv, eller at noen rundt gir beskjed, det er meg en gåte uten løsning.

Under A Spell@Facebook

Kanskje det er jeg som totalbommer her, og det er for deg en perle? Gi det en sjans og gjør opp en mening. Håper jo det er meg som er på bærtur, men dessverre er det nok ikke det. 

Jaja, for fans av meget spesielle saker og med null kritisk sans for toner og musikk.

3/10

Tracklist:

 1. Padurea Neagra
 2. Voodoo Doll
 3. Forever Done
 4. Judgement
 5. The Chosen One
 6. Invitation to a Dark Sleep
 7. Into the Dark
 8. Cast a Spell
 9. Atihad
 10. Crushed by the Stones
 11. My Dead Life