Kilanerin-a_war_against_the_world-add_kort-500-opt

Under "Stop Being Naive"

av yngve

Under 18Selskap: APF Records

Release: 26.10.18

Engelske Under leverer noe som river godt i grumset.

Grumset, da mener jeg der man føler at musikken tynger deg ned og at en innvendig apokalyptisk følelse sliter på systemet. Dette er ikke voldsomt uggent, men det gjør noe med deg å hører på slik musikk over tid.

Under@Facebook

Det er tungt, syrete, gurglete, utfordrende, progressivt, det er musikk man må belage seg på å enten få fnatt av eller like, jeg tror ikke dette vil være noe man ikke klarer å ta stilling til på en eller annen måte.

Inspirasjoner de ramser selv: 

"Dead Kennedys, Electric Wizard, King Crimson, Meshuggah, Melvins, Cattle Decapitation, Pantera, Primus, Radiohead, Swans, Tom Waits, Tool..."

For meg er det mer en smak av tyngde, brummende syre-/garasjemetal. Egentlig et veldig spennende band, men ikke noe jeg vil bruke mye mer tid på. Litt fordi det jo hele tiden kommer flere skiver hver dag, men også litt fordi jeg ikke er der at jeg er mottagelig for slikt i min hverdag. Det er litt lite melodi, som det vel skal være, det er en monotoni som tirrer og pirrer, men som treffer litt feil.

Traitor's Gate ble kanskje favoritten, den representerer skiva greit, men er også med en smak av Hawkwind, det faller ofte i smak her i gården ;).

Et latterlig ræva cover som helt klart er den faktoren de kunne ha gjort noe med, som hadde løftet skive inn i en mer seriøs feel.

6/10

Tracklist:

  1. Malcontents
  2. The Climb
  3. Traitor's Gate
  4. Big Joke
  5. P. Irving
  6. Grave Diggers
  7. Happy
  8. An Inch Of Sun
  9. Circadian Driftwood