Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Valerie, skiver online

av yngve

Valerie Cder  (1)

Arendalsbandet har lansert sine to skiver på nett. 

Pluss at det også er noen cd-er tilgjengelig, om du vil sjekke det ut klikker du HER .

"Det tidligere arendalsbandet Valerie har akkurat relansert sine 2 studioalbum på det store internettet" er beskjed fra gjengen. Og de forklarer stilen slik: "90-talls barn som spilte 80-tallsrock mellom 2010 og 2016."

Debutalbumet 'Valerie' kom i 2012, og sammen med oppfølgeslippet 'Young Hunger' fra 2015, som ikke har vært tilgjengelig digitalt før nå, har du nå muligheten til å sjekke ut et norsk hardrockband som hadde mye på stell, og mange faktorer som kunne ha løftet de fram. 

"Bandet debuterte sterkt på den norske rockescenen i juni 2012 med sitt selvtitulerte debutalbum. Den amerikanske siden Sleaze Roxx kalte albumet an arresting set of tracks that’ll stalk you from day one, og mer kritikerros vil snart følge, som en anmeldelse i Classic Rock Magazine i 2013. Bandet turnerte utelukkende i Norge etter plateslipp, og var oppvarmingsband for TNT, Joe Lynn Turner, Turboneger og tidligere AC/DC-trommis Chris Slade. De spilte også på Hovefestivalen i 2014."

Bandets andre og siste album Young Hunger ble gitt ut i 2015. Albumet var en mer moden innsats, men fikk langt mindre gjennomslag i rockepressen. Plata var produsert av arendalsikonet Bård Torstensen (Clawfinger) og mikset av Beau Hill (bedre kjent som produsent for Ratt, Alice Cooper, Winger, Kix m.flere). Young Hunger hadde også begrenset fysisk distribusjon gjennom Demon Doll Records i USA."

Du sjekker ut den digitale varianten av skivene HER .

Valerie Cder  (2)