Veislakt, ny singel

av yngve

HjertebarnNyheten om Veislakts nye singel får du først på Heavymetal.no :).

Greia er at bandet ikke synes det holdt med debutskiva, de bare måtte inn i studio og tråkle sammen nok en skive som presser nervene til gamle Yngve mot veggen, og rufser til musikksenteret så det holder. Energisk metalpunk med vestlandsdialekt, makan, Stavangerensemblet møter Misfits?

Frontfigur René er flink til å legge igjen nyheter, og siden han er så flink, og såpass skolert at jeg slipper å gjøre noe annet enn å klippe og lime, here you go :)

"Fredag 26. august slipper JærCore-bandet Veislakt sin andre singel til den kommende plata Fumar Mata (slipp 11. oktober). Dette er en låt skrevet i skikkelig Mötörhead-ånd, hvor kjappe riff og intensitet står i høysete.

Låtas tekst er et sidespark til 3. generasjons freakere/hippier på 90-tallet som misforstod hele poenget med hippibevegelsen, og hadde dette som et påskudd til å begynne med stoff. Noen kom seg utav det, mens mange falt til grunne. Og få var av lojalitet til hverandre :-).

I tillegg til slippet av låten Hjertebarn slipper vi også en såkalt B-side, som også kommer på fullengderen. Låta bærer det klengende navnet:
Hvis Du Ikkje E Ifra Sandnes Kommune, Så Kan Det Ver At Du Feile NågeDette er en kjapp melodiøs punkelåte på 1 minutt og 20 sekund, der vi både angriper og forsvarer Sandnes Kommune med all den kjærlighet vi kan gi."

Du sjekker Spotify for musikk.

Noen konserter er plottet, jeg kommer tilbake til de detaljene som mangler, men så lenge; her er hvor du bør være om du vil støtte opp og få deg deg en musikalsk trøkk på kjeften:

  • 9. september : Stavanger@Folken, support for Audrey Horne .
  • 8. oktober : Flytten, Haugesund@Kaffi Fanzines 2-års jubileum
  • 14. oktober : Oslo@Verkstedet
  • 14. oktober : Østlandet en annen plass
  • 29. oktober : Sandnes@Tribute, releaseparty med special guests Ormskrik & TBA

Storytime (1)