Karmøygeddon 23 B

Veislakt-sirkuset er snart på veien

av yngve

Veislakt Kine Ødegård Larsen 17 (2)Bandet driver på med innspillingen av sitt nye album, i Studio Valhalla med Ragnar A. Nord-Varhaug som lydtekniker, gitarist René som produsent og hvor Arvid Tjelta (Sublime Eyes) skal mikse. De har fått lurt en ny gitarist til å bli med, det pluss at de jobber med nytt materiale fordret jo en piece på statusen på bandet.

De to bildene øverst er knipset av Kine Ødegård Larsen, alt annet er selfies utført av bandet :).

Veislakt har etter det jeg plukker opp på ryktebørsen laget en låt som skal være bandets Master Of Puppets. Hvordan man kan vite slikt FØR utgivelsen får kjørt seg der ute i offentligheten vet jeg ikke, men vi får stole på litt spekulativt sladder :) . Og hvordan er
resten av skiva? Er det St:Anger? Eller Load?

"He-he, ja det e jo godt å få den tilbakemeldingen ifra ryktebørsen. Personlig så syns eg atplaten e en god blanding en fuzzet, energisk The Wall og en St. Anger med god trommelyd og Maiden-harmoniske gitarer. Me e ennå Jærcore med punk-elementer. Men har mer metalvri
i instrumentene. Men me kommer til å overraske med denne platen, blant aent me ka type instrumenter me blande inn i tillegg ;-)."

Sånn, da har vi etablert at bandet holder til på vestlandet, :), og at det dreier seg om pønk med metalvri.

Det har skjedd ting siden jeg så dere live sist, ny gitarist og greier. Hvorfor forsvant den ene, og hvordan fikk dere fatt i denne nye? Ikke ved bruk av bedøvelsesmiddel og/eller skitne overtalelsesevner?

"Kristian var en plass i livet kor bandet ville tatt for mye plass. Han e jo småbarnsfar, så det e fullt forståeligt. Det va en enighet, og me snakkes ofte om evt meg og han ska gjør någe aent isamen. Mads dukket ganske kjapt opp ittepå, for han var den første erstateren eg følte var
Kristian verdig. Og han blei gira med en gang. Tok oss 2 øvinger ca så satt det gamle settet (les; gamle settet, for her komme mange låter te å forsvinne pga den nye platen :)."

Konseptet forklarte du meg i sommer når vi møttes, om dette sirkuset. Kan vi få en fastfoodinnføring, så tar vi mer når albumet begynner å bli modent for slipp?

"Det handler om et undergrunnssirkus i Sandnes en plass. Kor alt e som det burde ver utatt, men e ikkje det i det heila tatt. Storyen flytte seg ifra forskjellige scenaroier og fortellerstemmer."

Og det har kommet på plass et plateselskap, norske Rob Mules. Så langt, hva skjer? Er det kjærlighet hele veien?

"Det e nok flowerpower med distortion og låvv all over the place. Kan legge inn et sitat med litt sensur ifra en av toppsjefene Anders:

  • Låter fett det her!
  • Dette låter mer enn en råmiks :).
  • Tøff lyd, og trommene har den riktige ohmmmfff'en
  • «*********» tror jeg vil treffe mange. Oser Kvelertak her, men deres vri.
  • "%%%%%%%», tøff og enda mer i min gate:). Dette er låter gjerne hører på festival med en pils i hånda. Awesome work, man!"

Låttitlene holdes hemmelig til det er klart for avduking :), derfor tegnspråk. Men et par-tre tekstsnutter ble det plass til:

Din pisk og din stol, du burde hatt automatpistol!

To alkoholiserte russere sloss te blods i kveld...

Ser du klovnen? Han skade seg for deg!

Veislakt er et liveband, og der har det også skjedd saker og ting – det har kommet et bookingselskap på banen. Fortell:

"Me har fiksa deal med Raindrops Booking ifra Bergen. Så de begynne å legge en plan for oss for øyeblikket."

Jeg har Veislaktlue, som er altfor liten, argh, men nå vet jeg at det kommer noe som er større en skive, konserter, hus og barn, nemlig Veislakt-capser! Som i motsetning til en lue kan stilles på. Her må vi få noen ord fra frontfigur René:

"De capsene komme te å ble så syyyykt fete. Her e det snakk om kvalitet, med sydd 3d-logo. Skaffet av DanielEngenProductions. Svarte capser med grønn logo. Kun 100 laget, så folk bør ver kjappe.

Uansett, så ser me fram te å slippe platen te våren. Håper på en single før vinterferien neste år. Me takke for oss i denne omgang! :-)."

Veislakt Selfies 17 (4)Veislakt Selfies 17 (2)

Veislakt Selfies 17 (1)Veislakt Selfies 17 (3)