Karmøygeddon 24

Vingulmork "Chiaroscuro"

12036817 881412021907227 6013688190089143376 NSelskap: Crime Records

Release: 13.11.15

Oslo-thrasherne i Vingulmork er ute med sin første skive i disse dager, og vi snakker beinhard black thrashmetal som setter nakkemusklene på prøve fra første stund.

Vingulmork@Facebook

Det vi får servert her er blytung og brutal thrash ispedd elementer fra både black- og deathmetal, og allerede etter første gjennomlytt fenger dette veldig bra. Skiva holder seg også godt etter utallige runder i spilleren, og det er et godt tegn da mange skiver innen samme sjanger har en tendens til å tape seg litt etter litt tid i spilleren.

Chiaroscura har blitt ei veldig variert og velspilt skive, og man kan høre at gutta vet hva de driver med. Det er tight som bare det, og låtene sitter som et skudd, så for en debut er dette mer enn overbevisende for å få meg til å følge bandet videre i fremtiden. Den når nok ikke helt til topps, men de er på god vei, og fortsetter de i samme gate, og jobber videre med det de presenterer her, lover dette virkelig bra.

Jeg er overbevist om at dette kommer til å gå rett hjem for de som digger både thrash-, black- og deathmetal, for som tidligere nevnt er det her elementer som vil appellere til alle parter - og vel så det. Jeg håper virkelig gutta har planer om å gjøre noen konserter rundt om i vårt langstrakte land i nær fremtid, for jeg er helt sikker på at dette sparker vilt live.

Jeg velger å være litt tilbakeholden med karakteren her, for jeg håper og tror at dette vil utvikle seg til noe enda større og fetere på neste skive.

7/10

Tracklist:

  1. Collapse and rebuild
  2. Hold your ground
  3. (I am) The darkness you can touch
  4. The haunting
  5. Old hate
  6. From promise
  7. Painting lives
  8. White dress, black heart
  9. I will suffer