Karmøygeddon 24

Vinner av bandkonkurranse 2023

av yngve

Vinneren av muligheten til å spille på festivalen ble:

Red Steel fra Halden. Aldri hørt om, men det må jo være en grunn for at de vant. Sjekk de ut på Facebook .

Pressesjef Lars: "Det har vært et vanvittig trykk i vår bandkonkurranse, og vinneren har mobilisert en imponerende fanbase. Stas at de kommer fra samme sted vi som festival startet. Vi gleder oss til å se Red Steel på Ekeberg, hvor karrieren tar dem videre."

Bilde, fotograf: Ukjent

Red Steel 23

***

Nyhet fra 21.04.23:

Publikum Deep Purple Tons Of Rock 22 Foto Jørgen Freim

Tons Of Rock 2022, Deep Purple spiller opp til dans. Fotograf: Jørgen Freim

Festivalen holder kontakt med grasrota.

Det liker vi spesielt godt her på Heavymetal.no, som pleier selskap med undergrunnen mye heller enn gigantene som topper plakaten. Men billetter skal selges, og skal man samle så mange folk på Ekebergsletta må det store gutter til. Og skal et lite band får vist seg fram i en slik skala, henger det hele sammen, såpass forstår også gamle Yngve :).

"21.-24. juni samles fans og publikum fra hele verden i Oslo for å se og oppleve over 50 band på Ekeberg og Tons Of Rock. Programmet er for lengst blitt berømmet for bredden og toppsjiktet av verdens største rockeband på samme plakat, som Guns N´ Roses, Nightwish, Volbeat, Ghost, Pantera, Iggy Pop og Kvelertak. Men en plass er fortsatt åpen."

Utstillingsvindu mot verden!

Pressesjef Lars deler: "Siste mulighet for en plass på scenen er også den største mulighet noensinne for riktig band. Tons of Rock har tidligere god erfaring med å fylle siste spot til et ukjent og ungt band. Sist var det nærmere 250 band som prøvde å melde seg på. Dette er et viktig grep for rekruttering og vi er stolte av at vår partner Posten vil hjelpe oss".

Posten x Tons of Rock vant sponsor og eventprisen ÅRETS Kultursponsorat 2022

Samme dag som Tons of Rock lyser ut konkurransen, vinner festivalen og Posten prisen for Årets Kultursponsorat.

Posten: "Vi er veldig stolte og glad for et fantastisk samarbeid med Tons of Rock i fjor, som har gitt oss internasjonal oppmerksomhet. Årets kultursponsorat er en ære og ekstra stas!"

Påmelding innen 4. mai 2023

Linken du trenger er DENNE .

"10 finalister plukkes ut av en jury og presenteres for publikum 4. mai, Publikum stemmer frem en vinner som presenteres 2. juni. Artister som melder seg på forplikter seg til å være tilgjengelig til annonsert konserttid, logistikk dette innebærer og stille til intervju og annet content til Posten og Tons of Rock sine digitale flater."