Karmøygeddon 23 B

Von Herzen Brothers "War Is Over"

av yngve

Vonhertzenbrothers WarisoverSelskap: Music Theories Recordings/MASCOT

Release: 03.11.17

Litt sen anmeldelse, men som vanlig er det noe jeg driter i :).

Fett band, fet skive, holder greit det, og denne har jeg hørt mye på i det siste. Bandet er litt lett, poppete, men samtidig har de så mye fett ved seg. Det er ørlite progressivt, med store refrenger, litt kommersielt, men også dype og bra låter som vokser på deg. 

Von Herzen Brothers@Facebook

En blanding av Porcupine Tree, Muse og Pain Of Salvation kanskje? Og en skikkelig porsjon svulstig popmusikk. Finnene er og blir solide, og uten at jeg har hørt alt de har gitt ut, er det aldri nei i min munn om det kommer skiver hitover. Forrige album jeg virkelig dykket inn i med bandet var vel Stars Aligned, så et par punkter i diskografien siden den gang har gått meg litt hus forbi. Trolig har de ikke kommet hit, men det står på blokka å sjekke de ut.

Låtene er fylt til randen av spilleglede, sarthet, grandios arrangering og positivitet. Skiva vokser godt, og fra å være godt fornøyd til å både bli større fan og irritert (er man i et stressemodus fungerer ikke dette , ihvertfall ikke for meg), endte jeg opp med å legge meg på åtteren. Og der synes jeg jammen den overståtte krigen fortjener å ligge.

8/10

Tracklist:

  1. War Is Over
  2. To The End Of The World
  3. The Arsonist
  4. Jerusalem
  5. Frozen Butterflies
  6. Who Are You?
  7. Blindsight
  8. Long Lost Sailor
  9. Wanderlust
  10. Beyond The Storm