Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Wasteland Valley, hardrock fra Steinkjer

av yngve

Wasteland Valley 18Skive kommer i november, titulert 'Pantheon'.

Fra før har de debuten 'Break The Ice' på cv-en, som kom i 2016, og hvor bandet forteller at de siden den gang har "...skiftet vokalist til Tor Erik Simensen, som er mest kjent fra metalsjangeren og band som No Dawn og Ragnarok. Dette har resultert i et litt mer heavy sound."

Selv om de har fått et mer heavy sound, er kjernen fortsatt hardrock, "....hardrock satt sammen av så mange inspirasjonskilder som mulig, og kombinert med sterke gitarriff og fengende melodier. Vi har også vokst både samspillmessig og som låtskrivere siden debutplata, og låter nå tightere og bedre en noensinne med det nye albumet" legger de til.

Wasteland Valley@Facebook

Tittelen på skiva forklares slik: "Den er tatt fra Alle Guders Tempel i Roma, og det første sporet på plata er på en måte tittelsporet, The Temple Of All Gods. Dette er en metafor for å være kongen på haugen, full av arroganse og selvtillit. De neste sporene handler om å spille et spill og late som man er noe man ikke er, som resulterer i en indre kamp mot galskap. Etter en lang kamp og flere opp- og nedturer, resulterer albumet i en alt annet enn lykkelig slutt med sistesporet The End."

Bandet sier at de føler at 'Pantheon' er et sterkt og variert album, og "...som treffer akkurat det målet som var utgangspunktet: Ikke rakettforskning, men en god miksur av inspirasjonskilder smeltet sammen med fengende melodier i en stor Wasteland Valley-gryte!"