Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Words That Burns "Pyre"

av yngve
Words That Burn 19

Selskap: Private

Release: 11.06.19

Irer som leverer melodisk og moderne metal.

Det blir nok for snilt dette, selv om innslag av ganske harde saker kastets inn i oppskriften.

Words That Burn@Facebook

De har denne fine og behagelige flyten i de melodiske partiene, som er totalt ufarlige. Og som så mange andre har gjort før de. Og når det er metal, når det hardner til, er det egentlig ganske tøft, men det er så oppbrukt. Meg om det, slike aspekter av det å vurdere en skive er ikke for alle, noen vil bare ha en fet skive, isolert bra og hvor man ikke er så opptatt av å sammenligne og stempel noe som samlebånd. Men jeg er der, litt, jeg orker ikke for mange kopiband.

Om vi da isolerer Pyre har den en fin balanse, selv om jeg hadde ønsket at de både tråkka litt mer på gassen både i de snille og de harde delene. Det er en ok growl, og den ekstreme biten av bandet er relativt ok, men det er som om de har lagt et slør over det hele. 

For meg, ett av mange, ingenting tilsier at denne og bandet vil krangle seg gjennom massen av band som kjemper om oppmerksomhet. Til gjengens forsvar har de gjort det bra på irske Itunes og ditto Spotify. For fans av Slipknot, Bring Me The Horizon, Deftones, Smashing Pumpkins, Tool, While She Sleeps, Architects, Northlane, Heart of A Coward og Killswitch Engage.

6/10 (litt svak)

Tracklist:

  1. Mammon
  2. Arise
  3. Riptide
  4. White Smoke
  5. Deathgrip
  6. Fire in the Air (feat. Aideen Farrelly)
  7. Between Me and the Buried
  8. Shallow Sleep
  9. When We're Forgotten
  10. A Mortal Call