Karmøygeddon 24

Xentrix smiler til verden (lyricvideo)

av yngve

Ny lyricvideo fra det kommende albumet.

Releasedato for bandets sjuende skive er fastsatt, 11. november dukker Seven Words opp i butikkene via Listenable Records.

***

Nyhet fra 08.08.22:

Xentrix

Det magiske ordet er syv.

Xentrix@www

Uk-thrasherne meldte inn nytt album for litt siden, Seven Words (som også er bandets syvende skive), det foreligger ikke releasedato som jeg kan se, eller smakebit, men vi koster på oss litt info i forkant.

Bandet ble dannet tilbake i 1985, men jeg vil tro de fleste i Norge, de som fulgte thrashscenen den gang da, ikke ble oppmerksomme på de før de slapp debuten i 89. Storhetstiden var vel derfra til litt forbi Kin i 92. Etter en liten inneklemt affære i 96 med albumet Scourge, som jeg ikke har hørt til info, ble det stille inntil det vanket en reunion og comebackalbum i 2019. Les anmeldelsen av Bury The Pain HER .

Gitarist Kristian om det kommende slippet: "This LP is the culmination of the last 2 years of us experimenting and trying new ideas. It feels like a big step forward for the band, but without stepping away from our Thrash Metal past and I can’t wait for people to hear it."

Tracklist:

  1. Behind The Walls Of Treachery 
  2. Seven Words 
  3. Spit Coin 
  4. The Alter of Nothing 
  5. Everybody Loves You When You’re Dead 
  6. Reckless With A Smile 
  7. Ghost Tape Number 10 
  8. My War 
  9. Kill And Protect 
  10. Anything But The Truth 
  11. Billion Dollar Babies (cover, bonus cd)