Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Razorbats”

Razorbats - ny giv

av yngve.

Razorbats 18 Yngvar Sørensen (2)Med ganske store utskiftninger i besetningen siden den flotte debuten, er Razorbats med gitarist Kjetil i spissen ute med nytt album. Det er også denne gangen et band som flørter vilt med glam, hardrock og pønk, og mikser det i rock'n roll-mikseren. Samtidig har Kjetil, som lager musikken, en bra teft for fengende låter, kombinert er dette noe som gjør at jeg skjønner tilbakemeldingene de får. Her får du et flott og langt intervju med Razorbats.

Razorbats + Rise Above (Kristiansand, 23.02.18)

av yngve.

Razor Aksel 230218To forskjellige stiler møttes til dyst på Onkel Aksel i sørlandets hovedstad denne kvelden og natten, noe som alltid er en glede og en utfordring. Faktisk var det akkurat disse to band som i november 2015 spilte sammen, på samme scene, med samme lydmann og med samme skribent som også den gang var i kjølevannet av en rekke nattskift. Livet går i loop gitt.

Razorbats, ny lineup

av yngve.

Razorbats1 5501 × 3673 Photographer Yngvar SørensenBandet imponerte med sitt debutalbum, frisk hardrock med en fantastisk 70-tallssmak og driv. Nå har bandet endret på materien, og det foreligger ny lineup og ny musikk om forhåpentligvis ikke så lenge.