Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

2017, en antioppsummering

av yngve

Hmno JpgI flommen av folk som deler favoritter fra året som snart er omme, tar Heavymetal.no et verdivalg (eller noe i den duren) og driter i slikt, sparer dere for nok en liste til.

Ihvertfall i år.

Vi jobber med skiver, konserter og alt rundt metal- og hardrockmiljøet hver dag - en evig strøm som ikke slutter på nyttårsaften eller begynner 1. januar. Her er det jobbing på julaften og 17. mai, nyttårsaften og i sommerferien. Working class metal. Det er en jevn flyt av musikk og band hele tiden, og den prøver vi å holde oss i så godt som mulig. All ære til de som synes det er supert med lister og slikt, men kanskje slikt er bedre hvert femte eller tiende år, ikke hvert eneste :).

Jeg ser fram mot det som skjer neste år, og for all del, jeg har hatt masse gøy i året som går mot slutten, men for meg går det i ett. Dessuten er det som sagt nok folk og medier som synliggjør hva som har vært det beste, etter en eller annens mening, i 2017 :).

Jeg ser fram til å se Manitou live neste år, og Equinox, og følge med Vorbid, og Underwing, og sjekke hva som skjer innen mediene generelt. Vil det komme flere nettsider? Flere festivaler? Flere blader? Vil noen falle fra? Vil videobloging bli det neste store? Videointervjuer har liksom ikke slått helt an, men kanskje i 2018? Noen av oss begynner å bli gamle, host, eldre, er det yngre krefter som har stayerevne nok til å hive seg inn i jungelen?

Staben og dere som er tilknyttet løst eller fast i form av skriblerier eller fotografering; fantastiske mennesker :). Noen leverer bare en gang, noen flere, de fleste faller av etter en tid, noen er seige, men alle er viktige brikker i å sikre puls til Heavymetal.no.

Personlig er jeg der jeg har vært i en del år; greit med overskudd og motivasjon. Slikt sett er det ihvertfall ikke 2018 som blir året jeg slutter, det er vel heller mer at det er flere som himler med øynene over nok en oppdatering via Facebook, som forteller om et eller mindre norsk band som vil promotere seg :).

Ha et rått nyttår folkens, som vanlig oppfordrer jeg alle til å ta det chill i svingene og passe på hverandre.