Karmøygeddon 24

Agvald, ny låt

av yngve

Ny låt fra bandet. Norsk tekst, tysk tittel.

***

Nyhet fra 11.06.19:

Bandet kom med ny singel 31. mai.

'Persona Non Grata' følger opp låten du kan høre under her, 'Tiden', som unektelig plasseres i skuffen for norsk, tung rock med Tømmermenn-snitt. Vokalist Haavard forteller til Heavymetal.no at den kommende låten nok vil være mer i tråd med slik de kommende låtene vil bli. For det planlegges slipp av flere spor framover, og hvor det hele kulminerer i et album.

"Låten handler om noe så enkelt og vanskelig som folk.  Folk man egentlig ikke ønsker å være i nærheten av men som det er vanskelig å bli kvitt. Alle kjenner vi noen sånne. Spill låten og kos deg over at de ikke skjønner at den handler om dem..."

***

Nyhet fra 13.01.19:

Tung norsk rock fra Agvald.

Dette ligger litt i terrenget vi husker fra Tømmermenns dager. Tunge og relativt streite riff og rytmer med norsk vokal. 

Sakset fra en artikkel på Deichman Musikkblog : "Agvald ble startet av en kompisgjeng i et snekkerverksted på Kolbotn på åttitallet. Thrashmetallens gullalder. Nå lanserer Agvald låta Tiden med en video laget av Pøbelfilm."

Låten på Spotify

Vokalist Haavard forteller til Heavymetal.no at det foreligger flere låter, som venter på miksing og som "...vi håper å få gitt ut en etter en i løpet av 2019."

Agvald@Facebook

Bilde, fotograf: Ukjent

Agvald 18