H Madd

Among Gods endrer lineup

av yngve

17388962 1278691212184009 9011315683832704097 OBandet meldte at de hadde rokert i besetningen, da var det like greit å prøve å være litt aktuell og fiske inn Kenneth og få litt informasjon.

Bandbilde, fotograf: Ukjent

Hvem var det som forlot bandet Kenneth?  "Det var bassist  Ørjan Setvik og trommeslager Geir M.Sjo." 

Rytmeseksjonen altså, det kan jo påvirke et band ganske mye, det å endre på noe slikt.

Men hvorfor? " Tidsmangel,interesse og prioriteringer samt lang distanse for å komme på øving er vel nøkkelord her."

Å finne erstattere i et band er ikke lett, og i et band som Among Gods, som spiller doom og har et såpass egenartet uttrykk, kan det jo være enda vanskeligere enn normalt. Eller? "Det er vanskelig å finne erstattere i Among Gods' musikalske verden. Men vi har fått inn to grepa karer som bringer inn mye godt med seg, og godt mulig de ikke vet helt hva de har sagt ja til, he-he..men vi har vært heldige som fikk et ja fra begge to."

Among Gods@Facebook

De to nye, hvem er det? "Det erAndreas Johansen (trommer), han kjente vi godt fra før siden han produserte vår siste album Ghost Empire i sitt eget studio Consternation Studio. Bassist Jonis Forland spiller også bass i Ashowa, bandet hvor Andreas spiller gitar. Jonis trakterer også bassen i Kraken."

Hva vil de tilføre Among Gods?: "Først og fremst nytt blod..de har fått oss med fartstid i Among Gods til å våkne litt og vi har øvd inn mye låter fra de to første albumene våre. Disse vil bli å høre live og spesielt låter fra Monument-albumet har vært artig å dra frem igjen. Og så besitter de en musikalsk tyngde som er helt utmerket."

Og hva mistet dere med de to andre?: "Jeg må vel si at det alltid er kjipt og trist med forandringer i lineup-en. Noen bytter er mer nødvendige enn andre, men kjipt er det uansett. Vi beholder vennskapene og ønsker de som i høst/vinter valgte å kaste inn håndkle all lykke til videre."

Ellers? Prosessen med nytt album, platekontrakt, lp-utgivelse? "Vi holder på å lage låter til nytt album, og vi vil vel kanskje dreie i en litt mer retning av tyngre doom, hvem vet - det gikk jo litt kjapt i tempo på siste skiven, he-he.

Ellers kommer det snart en annen nyhet fra bandet som man kan glede seg til, kan ikke røpe mer, litt spenning må man ha ;)."

Vi er fremdeles på Argonauta Records fra Italia så får vi se hva fremtiden vil bringe. Og vi drømmer jo om vinylutgivelse av de to siste albumene. men da må vi gjøre det selv. Så det spørs om vi heller ser fremover og legger prioriteringene der."