Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Atena, nytt album

av yngve

Atena 23 Foto Anine Desire

Bilde, fotograf: Anine Desire

Bandet slipper 'Subway Anthem' om en uke.

Atena@Bandcamp

Det er Morten Bakke@Bakke Consulting som tipser, selskapet som har logoen på skiva er Indie Recordings, og release er 29. september.

"Albumet byr på en nådeløs, innovativ og elegant fusjon av sjangre som beviser hvorfor nettopp Atena står i fronten av den norske metalcorescenen.  Subway Anthem kan beskrives som metalcore med et tydelig moderne preg og tunge innflytelser fra både elektronika, hip hop og emo. Albumet representerer et skritt i en ny retning for Atena, som allerede er kjent for å uredd eksperimentere med og utvikle soundet sitt."

Bandet: "Vi hadde det utrolig gøy da vi lagde dette albumet. Hele reisen vi hadde med å skrive dette albumet vil for alltid ha en spesiell plass i hjertene våres, som vi håper kan gi like mye til fansene våres som det ga oss. Temaet for albumet utforsker både avhengighet, lengsel og det å lete etter et mer meningsfullt liv. I prosessen og gjennom arbeidet med dette albumet fant vi mye av akkurat denne meningen vi lette etter, og vi vil si takk til alle som lytter som både er en del av dette og gir oss muligheten til å fortsette å skape musikk."

"Atenas evne til sømløst å kombinere tung musikk, kraftige temaer og tekster som adresserer kamper den nye generasjonen står overfor i dag, viser en dedikasjon og unik evne til å konstant utfordre grenser og utvikle både det lyriske, visuelle og musikalske. Albumet er mixet og mastret av den anerkjente svenske produsenten Henrik Udd, kjent for sitt arbeid med noen av sjangerens største navn som Bring Me The Horizon, Arichitects og Imminence."

Turnevirksomhet er plottet til høsten, jeg kommer tilbake med info når det foreligger.