Autokarma + NiteRain (Oslo 17.06.17)

av yngve

Autokarma stiller med en MMA-gitarist, er du tøff nok til å stå på første rad?

Jeg er jo håpløs på sport, men vet hva MMA er, og jeg har jo sett bilder av Emil Valhalla Meek, og når han kontaktet meg for å stikke til meg tips om konserten til helga, synes jeg jo dette var en slagkraftig sak å legge ut.

"Vi skal spille konsert på John Dee lørdag 17 juni!" forteller slåsskjempen, som altså flytter nevene fra motstanderens hals til gitarens som del av Autokarma på lørdag. Bakgrunnen for at Emil er med i bandet er "...fordi jeg brukte Fare Fare Krigsmann som walk-in song i UFC 206 i Canada foran 20 000 mennesker, og ble med det æresmedlem i bandet!"

Dagbladets Bent Berg kjørte en sak på dette nylig. 

Sakset : "17. juni viser MMA-stjerna en helt annen side av seg og entrer en ny type scene. Da bytter han ut slåsshanskene med en gitar, når han entrer podiet med gruppa Autokarma fra Hamar på John Dee i Oslo."

Les hele artikkelen HER .

Autokarma@Facebook

I tillegg kjører bandet gig 24. juni, under årets Tømmerstockfestival. Sjekk info HER .

Unnamed