Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Avatarium "The Fire I Long For"

av yngve

Avatarium 19Selskap: Nuclear Blast

Release: 22.11.19

Svenskene holder stand og begynner å få en grei cv.

Om skivene og utviklingen går den veien jeg vil er en ting,. som er størst fan av den fantastiske debuten, men jeg vil tro det er en større kommersiell tiltrekning på det de har valgt seg av vei.

Avatarium@Facebook

Joda, skiva funker bra den, men i selskap med de siste par utgivelsene er det egentlig ikke så mye å rope hurra for. De er litt like, låtene er skodd en del over samme lest, og selv om det er greit kvalitetssikret, begynner det å gå seg til i ett spor.

Det er en begrensning synes jeg, og jeg finner det litt dumt at de ikke tør å se seg mer tilbake til starten de hadde. Men The Fire I Long For har en tyngde jeg liker, den er tidvis tyngre enn forgjengeren kanskje.

Bra lyd, trygg leveranse, ingen utagering som får meg til å hoppe opp av stolen, men det er der de har innfunnet seg. Seigt, midtempo, vokalen som sjelden varierer mye, men som jeg liker godt.

Summert: Avatarium har nok beveget seg litt bort fra der jeg likte de, og gjentar seg litt mye nå. Ellers er skiva isolert ok, derfor vil jeg påpeke for dere som ikke kjenner til bandet eller som har alle skivene; det er et ok slipp dette.

7/10

Tracklist

  1. Voices
  2. Rubicon
  3. Lay Me Dow
  4. Porcelain Skull
  5. Shake That Demon
  6. Great Beyond
  7. The Fire I Long For
  8. Epitaph Of Heroes
  9. Stars They Move