C342cd6b 0dc1 45aa B22a D3aa66cbb9e5 Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80 Mt Reklame Banner 032353

Batboner, ep

av yngve

Batboner 21

Bilde, fotograf: ukjent

Bandet kom med ep for en tid tilbake, vi sjekker ut mørkerocken.

Batboner 23

***

Nyhet fra 25.11.22:

Batboner 22

Deathrockerne i Batboner slipper snart ep. I dag er det klart for smakebit.

Flaccid heter ep-en, den kommer i januar, låten du får servert her i dag er

***

Nyhet fra 03.11.22:

Batboner@Facebook

Jeg får opplyst at 'Skretch' er "...første (og kanskje eneste) single fra ep-en som kommer."

Bandet, som jeg var innom tilbake i 2020, forteller at de "...med Skretch fortsetter jakten på den perfekte kombinasjonen mellom det fengende og det eksperimentelle. Inspirasjonen kommer som vanlig fra deathrock, gothrock og litt surf, men det finnes også små spor av gitarist Yod Amygdalas interesse for eksperimentelle hardcore-band som Dillinger Escape Plan her. Dette er langt fra tydelig i musikken, men deri ligger magien"

Tekster

"Teksten til Skretch ble skrevet etter at vokalist Floyd tok en sjanse og flyttet til Tsjekkia for å prøve å komme seg ut av utbrenthet. Da han var på sitt absolutte lavpunkt i nytt land og i en liten by med lite å gjøre begynte den å manifestere seg. Da Skretch var på skissestadiet het prosjektfilen Cat Scratch Fever inspirert av Yod Amygdalas katt. Dette ble et fint bilde på hvordan Floyd prøvde å klore seg ut av hullet han satt fast i på den tiden. Skretch skal uttales med tydelig e-lyd, som et nikk til Idol-sketsjen fra Ut i Vår Hage 2."

Om bandet: "Hovedkomponist og gitarist Yod Amygdala (ex-Mehe) sikter musikken på både hjerte og hode, mens tekstforfatter og vokalist Floyd pleier sjelen din med hjemsøkende og rare fragmenter av drømmer, minner og personlige situasjoner. Bassist Dr. Love kompletterte inntil nylig Batboner sammen med trommis Zonetripper, som har sluttet etter å ha vært med nesten siden starten. Ny trommis introduseres forhåpentligvis snart. Dr. Love passer på at Yod Amygdala sikter mer på lytternes hjerter enn på deres hoder med sine behagelige men kraftfulle basslinjer. Alt beskrevet over blir kastet i en eneste stor katarsisk smeltedigel. Kom og finn flammen i mørket med Batboner. Kom og dans sorgene vekk."