Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Begravelse i Oslo (12.04.22)

av yngve

Funeral 21 Fotograf Jørn Veberg

Bilde, fotograf: Jørn Veberg

Funeral stiller med gig i Oslo på tirsdag, stiller du?

Det er Ingvild i bandet som tipser oss om dette. Jeg har til info en konkurrans e som går til trekning i kveld, 10. april, hiv deg rundt om du ikke har gjort det. 

Funeral@Facebook

Ingvild røper at det er bandets 30-årsjubileum, og at det skjer i Kulturkirken Jakob. Bandet arrangerer konserten selv, det står det respekt av, og da er det viktig å hive seg rundt slik at prosjektet går i mål med godt med billettinntekter. 

"Vi har med oss Superlynx som support" legger hun til, og slenger med at det også er klart for en "...liten klassisk solokonsert med Milkica Radovanovic på kirkeorgel før det er vår tur."

Dette blir et langt sett med Funeral-låter forteller hun, og med tanke på at det er snakk om tre tiår, har man litt å plukke fra. 

"Vi får også besøk av Toril Snyen på scenen, som var en av vokalistene i Funerals tidlige tider." Det i seg selv er jo ganske så kult for fansen! Lars Are Nedland hiver seg med, han er jo gjest på bandets siste album, pluss at Ingvild foretar sin første reise med gjengen. "En ganske spesiell aften altså."

Billetter kjøper du HER .