Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Black Debbath, ny singel

av yngve

Promo Image'Pensjonsballade' kommer imorgen, 9. januar, låten er absolutt ikke heavy, men svevende - og garantert noe som de blåhårede vil like.

Universell Riffsynsing er tittelen på det kommende albumet, Pensjonsballade er første singel og inkluderer faktisk Bjørn Eidsvåg. "...dette er en duett med balladekongen Bjørn Eidsvåg, som her for første gang synger duett med en mann. En skjeggete mann."

Bandet beskriver selv balladen slik: "Balladen tar utgangspunkt i en ny virkelighet hvor folk i større grad må ordne seg med sin egen pensjonssparing. Dette er spesielt relevant for rockere som i utgangspunktet vil ende opp som minstepensjonister. Derfor søker Black Debbath nå råd hos en mann som har vært så lenge i bransjen at han vet hvordan disse tingene henger sammen. Bjørn Eidsvåg viser seg svært hjelpsom, og er raus med sine velmenende forslag om hvordan aldrende rockere kan sikre seg en trygg pensjonstilværelse. For den dag kommer når scenerøyken legger seg, flying-v’en føles tung, gikta gjør plekteret uhåndterlig og groupiene blir så gamle at man like gjerne kan kalle det en dag. Da er det greit å ha noe å falle tilbake på.

Black Debbath@Facebook

Rockere er tradisjonelt ikke så flinke med penger, men Black Debbath lanserer i forbindelse med singelen sin egen pensjonssparing hvor folk kan spare et månedlig beløp på Black Debbaths konto og derigjennom sikre disse trivelige karene en verdig alderdom og død."