Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Bonfire "Fistful Of Fire"

av yngve

Bonfire 20Selskap: AFM Records

Release: 03.04.20

For et album fra tyskerne!

Store deler av innholdet på Fistful Of Fire er rett og slett krembra hardrock, med bånn, trøkk og melodier, refrenger som holder godt mål og en produksjon som løfter alt flere etasjer opp. 

Ikke hadde jeg ventet at Bonfire hadde blitt så heavy. Tekster er ofte litt naive, litt klisjéfylte, men de fungerer bra. Og når det jeg ropte ut av plusspoeng over stemmer så bra, er det egentlig ikke å viktig om tekstene er dype eller ikke :).

Bonfire@www

The Devil Made Me Do It, for en låt! Vokalen, tempoet, alt stemmer her. Også Ride The Blade representerer skiva bra, hvor refrenget (naturligvis) er prikken over j-en. Mye er refrengbasert, men også elementene ellers bygger bra opp. 

Warrior føyer seg også inn i selskapet som det som utmerker seg her, den er melodisk, og bra. Låten, som mye her, har en veldig enkel oppskrift, men fungerer. 

Låt for låt jobber skiva seg mot slutten, og på tross av at dette er hardrock/metal som kanskje er litt utdatert, er dette en utgivelse jeg vil anbefale til alle som liker stilen, sjangeren, og hvor kvaliteten er på plass i alle ledd. Foruten det faktum at man ikke liker det selvsagt, det kan man aldri legge i potten ;).

Klart, det er enkelte låter som ikke treffer meg også, men når jeg prøver å legge de i grøfta, er helheten her i stand til å løfte de tilbake, og samlet er dette rett og slett en solid utgivelse. 

8/10

Tracklist:

 1. The Joker
 2. Gotta Get Away
 3. The Devil Made Me Do It
 4. Ride The Blade
 5. When An Old Man Cries
 6. Rock'n'Roll Survivors
 7. Fire And Ice
 8. Warrior
 9. Fire Etude
 10. Breaking Out
 11. Fistful Of Fire
 12. The Surge
 13. Goryland
 14. When An Old Man Cries (akustisk)