Borknagar, skive og festival

av yngve

Nytt album kommer i slutten av september, Southern DisComfort er også klare til å¨ta imot gjengen neste helg.

'True North' dukker opp 27. september, (lp, digitalt et begrenset opplag på cd) du kan forhåndsbestille HER . Takk til Oda@Miss Fixit Agency for tips og info.

Ny singel kom i går, håndmalt og greier.

Borknagar@www

"Singelen Up North markeres med en håndmalt musikkvideo utenom det vanlige, signert den anerkjente kunstneren Costin Chioreanu Låta kan best beskrives som en knyttneve av undring og nostalgi, der Borknagar tar lytteren med på en reise innom livets årstider. Fra livets fargesterke gryning til livets ubarmhjertige gråning. Og alt det imellom."

Bandet forteller at Costin fikk "...full kunstnerisk frihet til å lage et visuelt uttrykk til låten, eneste premiss fra bandet var at det visuelle skulle speile og underbygge teksten på en elegant og kraftfull måte. 

Vi er utrolig fornøyd med resultatet og synes at videoen visualiserer låten på en fantastisk måte. Særlig fornøyd er vi med måten Costin har klart å koble tekst og det visuelle, nærmest som en enhet. Hvert eneste element i videoen er malt for hånd, med andre ord, estetisk håndverk av ypperste sort, avslutter bandet."

Tracklist:

 1. Thunderous
 2. Up North
 3. The Fire That Burns
 4. Lights
 5. Wild Father's Heart
 6. Mount Rapture
 7. Into The White
 8. Tidal
 9. Voices
 10. Wild Father’s Heart (Instrumental demoversjon, bonusspor på digipack)
 11. Up North (Demoversjon, bonusspor på digipack)
Borknagar 19