Tonsofrock-heavymetal.no-500x80 Bolverk%2023

Brute Forcz "Out For Blood"

av arni sørlie

BfalbumcoverSelskap: Pure Steel Publishing

Ok, to ex-wrestlere og en spillekåt gitarist i et metalband, hva skal man forvente? Amerikansk er det ihvertfall, ingen tvil der, og at navn på medlemmene er Jammer, Slammer og Walner, alle type midt i 40-årene kommer vel ikke som en bombe? Sangtitler som Metal Injection, Sex MachineLeather N Chains er platen full av, og med cover tatt i betraktning ante det meg litt hva jeg skulle gjennom.

Brute Forcz@www

Joda, det ikke så verst åpning, en tøff motor ruser vilt, og når det hyler i burnouten, da kjøres det i gang med et skikkelig oldschool type gamle Anvil-gitarriff. Så langt henger jeg med, men når vokalen kommer, da faller jeg av. Som en effekt kan det være kult med litt snakkesynging, men når det kun er det som gjelder platen gjennom, da mettes fort mine ører. 

Brute Forcz@Facebook

At riffene er passe kjedelige, at alt stort sett er i det samme kjedelige tempoet, det gjør det ikke akkurat bedre. Nei, dette må være for spesielt interesserte, for her falt det ikke i smak. Etter noen runder hjemme prøvde jeg den i bilen, men etter passe mange høringer er alt jeg sitter igjen med glede av at jeg slipper å høre den mer nå som dette er skrevet!

3,5/10

Tracklist:

  1. Live for Speed
  2. Out for Blood
  3. Metal Injection
  4. Sex Machine
  5. Teenage Lover
  6. Leather N Chains
  7. Torture Chamber
  8. Thrill Queen
  9. Hang Em High
  10. Freedom's Heart (Neda's Song)