Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Captain Caravan krones

av yngve

Captain Caravan 18Egersundbandet lufter låt fra en kommende ep. Tips og info kommer fra gitarist Bk.

'Crown' er første smakebit fra en ep som er planlagt sluppet i høst, digitalt og i vinylformat. Ep-en 'Shun The Sun' presenterer også bandets nye vokalist. "Dette er første låt med vår nye vokalist Johnny Olsen (tidligere Moth Circus, Alien Ken)."

Låten og ep-en har de fått Kent Stump til å mikse og mastre, Kent er kjent (!) fra det Dallasbaserte stonerbandet Wo Fat. Innspillingen tok bandet seg av selv.

Captain Caravan@Facebook

Linker til låten:

Presseskriv "Captain Caravan ble etablert våren 2015 i Egersund, Norge av Morten Skogen, BK Saestad, Geir Solli og Christian Stokkeland.

Basert på felles musikalske påvirkninger fra sørstatsrock, stonerrock og tung metal, begynte bandet å skrive sanger som resulterte i den første utgivelsen Life`s a Drag i 2016, følgt opp av singlene A State of Sleep og Rock Golem våren 2017.

2018 startet med mange endringer. Bandet skilte lag med Christian og fokuserte på å skrive nytt materiale samtidig som de lette etter ny vokalist. Etter flere hadde prøvd seg kontaktet bandet Johnny Olsen (tidligere Moth Circus, Alien Ken), som Morten kjente fra tiden i Alien Ken. Johnny viste seg å være perfekt for CC og en ny era var i gang!

Bandet jobber for øyeblikket med å ferdigstille EP’en som er planlagt utgitt på vinyl og digitalt høsten 2018. Dette er hovedfokuset akkurat nå, men bandet ønsker å ha nok materiale klart til å kunne spille live ganske snart.

EP’en vil skille seg fra tidligere utgivelser, da bandet prøver nye territorier. Lengre, tyngre og mer eksperimentelle sanger, med den kraftige, grovende, men melodiske stemmen til Johnny på toppen. Vi er veldig glade for å dele den nye musikken med deg!"

Captain Caravan vil ha sin livedebut på Brynerocken 29. september klokka 18:00.