Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Corrosive "Blood And Panic"

av yngve

Corrosive 19Selskap: BMP Records

Release: 26.04.19

Svensk metal med en moderne snert.

Corrosive@www

Bandet flørter med en del Metallicariff, av typen amerikanerne drev på med på midten av 90-tallet. Det er også litt Panteravibber, og noe melodiøst, som samlet dytter Corrosive litt inn i oktanrockdelen av metalscenen. Tungt, riffete, litt melodi, vokal som er delt mellom en ren og en grov. 

Nå er ikke dette metal jeg personlig bruker mye tid på, ikke fordi det er dårlig, men det treffer ikke alltid. Men i lytteprosessen av slike skiver er det ofte man vrir litt på det hele, og henger med i svingene. Corrosive har ytterpunkter, de er veldig bra og litt kjedelige om en annen, men på det jevne gjør de godt fra seg i stilen de har valgt. 

Jeg likte det at låtene varierte i uttrykk, fra de harde og riffete til de mer melodiske, via litt thrasha innslag som Angry Me. Og thrashen er nok mer i gata til senere In Flames, om du lurer. Lite oldschool å hente her. Corrosives metal har et marked, jeg kjenner både unge og gamle som setter pris på slikt. 

Dette er garantert et band som vil overføre låtene bra live, og er du på Odal Rockefest i oktober kan du smake på svenskebrygget.

6,5/10

Tracklist:

  1. Fire From a Gun
  2. Blood and Panic
  3. Speed
  4. Angry Me
  5. Angel or Beast
  6. Terrified as I Die
  7. Parasite
  8. At the Top
  9. Black Paint