210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Danko Jones, smakebit på kommende skive

av yngve

6. februar er Danko klar med nytt album, her kan du sjekke ut litt av det som havner på platen.

Fire Music låter, basert på det man hører under her, som et typisk DJ-album, sprekt, fyrig og fullt av rock'n roll.

Playground forteller at første singel fortsatt er et stykke unna. "Den vil ikke komme ut før om et par måneder, men i mellomtiden vil vi begeistret kunne tilby deg en forsmak på hva som kommer i form av Gonna Be A Fight Tonight - en glohet krigserklæring av en sang, som gjør det helt klart at Danko Jones tar ingen fanger."

Sakset fra presseskriv: "Atten år. Tolv album. To gullplater. Tretti-pluss transatlantiske turer. Femten Topp 40 singler. Arena turneer i over 11 land med Guns'n Roses. En video trilogi med Elijah Wood og Ralph Macchio. En feature-lang dokumentar. Personlige invitasjoner fra Lemmy til å bli med Motörhead på veien (og på vann, for 2014´s motorbåtcruise). For de fleste band, ville dette utgjøre en enorm og mettende karriere. For Toronto-trioen Danko Jones, er det bare oppvarming."

Danko Jones@Facebook

"Med Fire Music får du et album som brenner i begge ender. Det showcaser Danko Jones på både sitt mest energiske og varierte, som en slags Greatest Hits bestående av helt nye later. Som leverer blasts from the past I tillegg til å stikke ut nye stier. I got a date with dynamite, sang Danko tilbake i 1996 innledningsvis, if you got the guts, well, light my match

Atten år senere, på Fire Music, virker det som tilbudet fortsatt står."

Turnedatoer kommer snart, jeg oppdaterer når det dukker opp detaljer på dette.

Unnamed (1)