Karmøygeddon 24

Deadmech, cybermetal fra Trysil

av yngve

Det er ikke ofte jeg kan slå i bordet med slike overskrifter :). 

Deadmech@Facebook

Cybermetal fra Trysil, det er i seg selv kuriøst nok til at jeg vil tro en del klikket seg inn her :). Kaspar forteller at han og hans enmannsporsjekt har sluppet singel. 

"Endelig har Deadmech sluppet en singel. Planen er at jeg skal slippe minst 4 låter, men når man er alene bak spakene så tar ting tid…" forteller han til Heavymetal.no. Og det skjønner man, selv om det å være flere kan ta tid det også :). Det kommer til info en ifølge Kaspar, heftig visuell video til denne låten i midten av august.

"Deadmech ble startet av meg og en kamerat back in 2010, og bandet har egentlig aldri funnet sin plass før kameraten flytta og jeg fant ut at jeg ville fortsette alene. Jeg lærte meg litt gitar og bass, trommer har jeg spilt siden jeg var 6 år, og studio har alltid vært en interessant hobby,så pr. nå er jeg på et nivå der jeg tørr å si at jeg klarer meg selv."

Hellhammer

"Det har aldri vært en ambisjon å spille live med dette, men jeg har fått meg meg Hellhammer på trommer ved neste EP. Som ikke er påbegynt enda, men tiden vil vise!"

Deadmech 19