Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Defect Designer, smakebit

av yngve

Defect Designer 22

Sjekk ut litt av det du kan forvente deg når Defect Designer slipper ep senere i år. 

Coveret står illustratør Ian Miller bak, det opplyser gitarist og vokalist Dmitry. Låten, 'Luddities', hører du under her. 

Dmitry: "Ludditt er en kallenavn på en person som er motstander av teknologiske fremskritt eller endringer."

***

Nyhet fra 21.04.20:

Defect Designer Platekontrakt 20

Oslobandet stiller med kontrakt, vi gratulerer :).

Det dreier seg om progressiv dødsmetal, og hvor halve besetningen består av Diskordmedlemmer, og den andre av ditto Vingulmork. Avtalen bandet har sikret seg er en multialbum-avtale, og det må jo sies å være greit? Man blir bygget over tid, slik det optimalt burde vært, alltid.

Lineup:

 • Dmitry Sukhinin (Diskord) - gitar & vokal
 • Martin Storm-Olsen (Vingulmork, eks-Trollfest) - gitar & vokal
 • Eyvind Axelsen (Diskord) - bass
 • Simen Kandola (Vingulmork) - trommer

Defect Designer@Facebook

Selskapet, Transcending Obscurity, forteller at Diskord har vært blant favorittene lenge, og at når man oppdaget at medlemmer fra Diskord var med i Defect Designer, dette måtte sjekkes nærmere. "Og mistankene mine ble bekreftet. Bandet sparker virkelig fra seg og de lager sin egen versjon av twisted death metal - kanskje ikke like teknisk, men innovativt og hektisk likeså. Vi er glade for å ha tegnet avtale for flere album med bandet og vi jobber for tiden med å få laget et egnet visuelt uttrykk for den første utgivelsen. "

Bandet på sin side er jo naturligvis happy for å ha funnet et hjem, som spenner over tid. "Vi er glade for at vi har funnet et godt plateselskap for våre kommende utgivelser. Det er fantastisk å være trygge på at vårt arbeid vil bli håndtert på riktig måte av Transcending Obscurity! En avtale for flere album betyr også at vi har en klar retning fremover; det er kjempebra å samarbeide med et så lidenskapelig selskap! Vi er også glade og ydmyke over å kunne dele selskap med så mange inspirerende band."

Sist jeg var innom bandet er en stund siden, da var det 'Ageing Accelerator' som var i fokus, anmeldelse leser du HER . Der var blant annet Cryptopsytrommeslager Flou med.

Dmitry/Defect Designer: "Neanderthal EP-en har flere veldig energiske sanger som vi følte trengte en egen utgivelse. EP-en ble mikset og produsert i Sounds of O Studio, av vår egen Martin Storm-Olsen. Vi jobber for tiden med låter til vår neste fullengder, og har demo-versjoner av flere nye sanger allerede."

Tracklist 'Neanderthal EP' :

 1. Neanderthal
 2. Wrinkles
 3. Trolls
 4. Luddites
 5. Vlad
 6. Pigsty
 7. Time, Forward!