Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Defect Designer, smakebit

av yngve

Defect Designer 22

Sjekk ut litt av det du kan forvente deg når Defect Designer slipper ep senere i år. 

Coveret står illustratør Ian Miller bak, det opplyser gitarist og vokalist Dmitry. Låten, 'Luddities', hører du under her. 

Dmitry: "Ludditt er en kallenavn på en person som er motstander av teknologiske fremskritt eller endringer."

***

Nyhet fra 21.04.20:

Defect Designer Platekontrakt 20

Oslobandet stiller med kontrakt, vi gratulerer :).

Det dreier seg om progressiv dødsmetal, og hvor halve besetningen består av Diskordmedlemmer, og den andre av ditto Vingulmork. Avtalen bandet har sikret seg er en multialbum-avtale, og det må jo sies å være greit? Man blir bygget over tid, slik det optimalt burde vært, alltid.

Lineup:

 • Dmitry Sukhinin (Diskord) - gitar & vokal
 • Martin Storm-Olsen (Vingulmork, eks-Trollfest) - gitar & vokal
 • Eyvind Axelsen (Diskord) - bass
 • Simen Kandola (Vingulmork) - trommer

Defect Designer@Facebook

Selskapet, Transcending Obscurity, forteller at Diskord har vært blant favorittene lenge, og at når man oppdaget at medlemmer fra Diskord var med i Defect Designer, dette måtte sjekkes nærmere. "Og mistankene mine ble bekreftet. Bandet sparker virkelig fra seg og de lager sin egen versjon av twisted death metal - kanskje ikke like teknisk, men innovativt og hektisk likeså. Vi er glade for å ha tegnet avtale for flere album med bandet og vi jobber for tiden med å få laget et egnet visuelt uttrykk for den første utgivelsen. "

Bandet på sin side er jo naturligvis happy for å ha funnet et hjem, som spenner over tid. "Vi er glade for at vi har funnet et godt plateselskap for våre kommende utgivelser. Det er fantastisk å være trygge på at vårt arbeid vil bli håndtert på riktig måte av Transcending Obscurity! En avtale for flere album betyr også at vi har en klar retning fremover; det er kjempebra å samarbeide med et så lidenskapelig selskap! Vi er også glade og ydmyke over å kunne dele selskap med så mange inspirerende band."

Sist jeg var innom bandet er en stund siden, da var det 'Ageing Accelerator' som var i fokus, anmeldelse leser du HER . Der var blant annet Cryptopsytrommeslager Flou med.

Dmitry/Defect Designer: "Neanderthal EP-en har flere veldig energiske sanger som vi følte trengte en egen utgivelse. EP-en ble mikset og produsert i Sounds of O Studio, av vår egen Martin Storm-Olsen. Vi jobber for tiden med låter til vår neste fullengder, og har demo-versjoner av flere nye sanger allerede."

Tracklist 'Neanderthal EP' :

 1. Neanderthal
 2. Wrinkles
 3. Trolls
 4. Luddites
 5. Vlad
 6. Pigsty
 7. Time, Forward!