Karmøygeddon 24

Electric High soler seg

av yngve

Bandet er ute med ny singel.

"Electric High tar sin høyelektriske rock ’n’ roll til astronomiske høyder – hele veien til sola! Den nye singelen, Sun, kunne vært avkommet til Motörhead, Deep Purple og The Who. Men nei, dette er Electric High. Sun kommer for å sprenge høyttalere."

Electric High@www

"Den hamrende trommeintroen som setter i gang Sun kunne fått deg til å tro at Philthy ‘Animal’ Taylor var tilbake fra de døde. Men, neida. Det er Electric High som sparker i gang det som kanskje er deres mest energiske låt så langt. En forvrengt gitar slider inn i åpningsriffet og videre inn i første vers, der vokalistene PV Staff og Olav Iversen duellerer i velkjent stil om å formidle historien om en hersker som lengter etter et lite glimt av sol, mens han sitter innesperret av sine undersåtter i sju år.

Sun flyr videre inn i et sing-along-vennlig refreng som snakker for seg selv, og når du tror at låta er nesten over, blir du kastet inn i et instrumentalparti ut av en annen verden. Marius Mørchs crazy gitarspill, backet opp av en fulladet rytmeseksjon bestående av bassist Einride Torvik og trommis Tor Bjarne Bjelland, tar Sun opp til et enda høyere energinivå. Så spenn deg fast – denne går helt til elleve!"

Flere låter kommer, men kos deg med denne så lenge, en låt som er innspilt i Solslottet Studio i Bergen, produsert av Iver Sandøy.

"Electric High er et høy-elektrisk rockeband fra Bergen, inspirert av band som Wolfmother, Aerosmith og Black Sabbath. Bandmedlemmene er en gjeng med drevne rockere fra blant annet Sahg og Emmerhoff & The Melancholy Babies. Electric High handler om ren rock’n’roll-energi, med to vokalister som går rett i strupen på publikum, mens bandet skyter ut ren elektrisk kraft."