Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

En trivelig jul ønskes...

av yngve

Hmno Jpg...fra Heavymetal.no! Her snakker vi ikke nisser og gaver, men staute bukk og grepa håndtrykk.

Jeg har en syk respekt for dere lesere, for staben og for Harald som tok på seg å sette sammen Heavymetal.no etter fallet i fjor. Litt nedetid til side; jammen har Heavymetal.no vært aktiv lenge, og jeg er så glad for at folk og band fortsatt føler at det er en plass for oss, og for at dere som utgjør staben (Arni, Steinar og Ruben) henger med i svingene. 

Etter denne, for meg, uvanlig korte beskjeden, ønsker jeg alle en fredfylt høytid, uansett hva du stapper inn av innhold. Fellesnevneren som jeg ofte pleier å prakke på dere er å ta vare på hverandre, ikke overdriv noe, så møtes vi igjen over nyttår, til et år spekket med hardrock og metal. 

Yngve