Et rått nytt år ønskes!

av yngve

Redaksjonen i Heavymetal.no takker og bukker. For engasjement, tålmodighet, at noe blir glemt, noe må overses, men summen er at jeg tar tak i det jeg har tid og overskudd til.

Vanligvis blir det mye jalla og ord, men essensen er: ta vare på hverandre, fest med måte, pass dere for fyrverkeriet (kjipt om man ikke kan se live-dvd-er :)), respekter hverandres syn, minsk trolling på nettet generelt, stay true - så blir 2024 et fint år for alle.

Og en spesiell takk til dere som bidrar med donasjoner, det hjelper kjempegodt, og sikrer drift og utlegg til diverse for meg.

I år blir det ikke gjennomgang dessverre, jeg hater lister, aldri sett poenget med slikt, og har hatt fryktelig mye å gjøre i mine betalte jobber. Pluss at det er litt ustabilt i noe av privatlivet, det må på plass og brukes litt tankespinn på i tiden som kommer, derfor er det ikke så høy aktivitet fra meg for tiden.

Kjøp skjorter! Klikk HER . Jeg har også girlies nå :).