Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Excalion "Emotions"

av yngve

Excalion 19Selskap: Scarlet Records

Release: 27.09.19

Finnene har allerede holdt det gående i femten år. 

Excalion@www

Jeg har ikke fått med meg de siste skivene, de to siste før denne nye. Jeg må tilbake til 2007 og Waterlines for å finne noen interesse fra meg, og den var til gjenggjelde bra. Det er derfor denne nye fikk sjansen.

Og det er mye av det samme, gode og kvalitetsikrede metallåter i powerterrenget, men ikke den typiske utpulte greia. Det er nok mer korrekt å kalle det hardrock med metalfinish.

Det er rett og slett en ok skive dette, et stykke unna låtmaterialet på Waterlines, her på Emotions går det litt i ett, men i dagens overfylte jungel av skiver og band er Excalion et som skiller seg litt ut for min del.

Litt søtt fortsatt, men nok tyngde, eller ikke så mye sukker, at det fungerer her ihvertfall. Litt objektivt er dette en greit over snittet-skive, om syveren er litt mye vet jeg ikke, men jeg vippet mellom den og halvpoenget under, og velger å gi de en klapp på skulderen.

Du får midtempolåter som hovedfokus, en vakker ballade og litt som strekker hals, men på det jevne er det kanskje litt å gå på. 

7/10

Tracklist

  1. Trust
  2. Sunshine Path
  3. Lost Control
  4. Solitude
  5. Nightmariner
  6. The Golden Horde
  7. I Left My Heart At Home
  8. The Mercy Racers
  9. Callsigns