Karmøygeddon 24

Exeloume gjenoppstår!

av yngve

Exeloume 24

Bilde, fotograf: Ukjent

Trønderne har allerede sikret seg spillejobb.

Exeloume@Facebook

De som husker tilbake noen år, og følger med på norsk metal, og spesielt thrashen, husker garantert Exeloume. Bandet består av trommeslager Alessandro (Manifest), som tipset, bassist Johnny Wangberg (ex-Griffin, Manifest), André Ulriksen på gitar og Øystein Haltbak. Øystein var vanligvis vokalist i Exeloume, men siden bandets andre gitarist Tom Wahl har "...andre forpliktelser", har Øystein dratt på seg gitaren i tillegg. Og Øystein var jo også aktiv i thrashbandet Pica Fierce, et grovt undervurdert orkester. 

Vi må tilbake til 2007 for å finne oppstarten, og den gang var det Alessandro og Tom som vred om tenningen. 

"Bandet ga ut to demoer før debutalbumet Fairytale of Perversion i 2011, og EP-en Return of the Nephilim i 2013, og i 2017 var bandet i gang med innspillingen av sitt andre album, men en rekke uheldige omstendigheter førte til at bandet måtte legges på is.

Exeloume spiller thrash metal med en moderne vri, og har blitt sammenlignet med band som bl.a. Slayer, Death og Testament. Bandet er nå klare for å fortsette der det slapp, og planlegger å gjøre ferdig innspillingen av sitt andre album, med mål om utgivelse i løpet av 2025."

Konsert

Gigen jeg sikter til er på Legend Metalfest, som finner sted i Trondheim 27. september.