Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Féleth, album ute

av yngve

 Feleth Album 22

Bandet kom i dag med sitt nye album.

Sjekk et par smakebiter under her, og liker du dødsmetallen til bandet, fyr løs og støtt de!

***

Nyhet fra 13.10.22:

Feleth Usa 22

Bandet slipper tredje singel fra sitt kommende album.

Féleth@Facebook

Låten åpner rolig, girer opp rett før halvannenminuttmerket, og drar ytterligere på. Det er med andre ord greit å spille gjennom hele om du vil ha full uttelling. Slutten er også veldig fet, der alt fades i en vakker tangentaffære.

Dette anbefales for fans av Shadow Of Intent, Archspire, Fit For An Autopsy, Inferi og Soreption.

"Med den tredje og siste singelen fra Féleths andre album Divine Blight, dykker gutta ned i en mer sjangerblandet stil, som starter i et mildt og emosjonelt lydbilde drevet av en kraftig bass linje, før den begir seg ut i melodiske og kraftige refrenger. USA er den mest unike sangen fra Féleths katalog, nok en gang akkompagnert av deres gode venn Petter Carlsen (Pil & Bue)."

USA begir seg ut i en mer myk og melankolsk lyd som er veldig forskjellig fra alt de har gjort før, men som fortsatt holder seg tro mot bandets dødsmetallrøtter. Med kraftige tekster som omhandler undertrykkelsen som siviliserte kulturer har påført innfødte rundt om i verden, som berører hvordan det skandinaviske folket undertrykte samene med en rødlinje mot hva som skjedde med indianerne, viser Espen sin lyriske dyktighet basert på relevanteemner."