Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Flukt og fortapelse

av yngve

Svartmetalbandet fra Vennesla kommer med 7" i oktober.

Release er satt til NordicFest i helgen 26. - 27. oktober i Oslo, det er  Nordic Mission sitt plateselskap som hvor ut singelen på markedet.

A.Ø./Flukt: "Syvtommeren, som har fått tittelen Fortapelse, har blitt spilt inn i Hulløen Studio og Lomtjønn Dungeons i sommer. Jon Ivar fra Dalit og Cloth har stått for miksingen av prosjektet. JMaster har mastret utgivelsen og Drawnsword Graphix fra New Zealand har håndtegnet designet/artworken. 

Stig Erklev kjent fra Searching the Architect og livemedlem i Flukt spiller bass på innspillingen."

Vi må tilbake til 2014 for å finne startskuddet på Flukts historie, når "... vokalist/gitarist A.Ø og trommerslager F.H fra Vennesla ønsket å spille svartmetal av den gamle skolen.  Der fokuset ligger på å mane frem mørk stemning i sped melodi og rå aggresjon i et dynamisk lydbilde."

Flukt@Facebook

Oppsummering: "Holocaust, debut-ep-en, ble sluppet i 2015 på amerikanske SkyBurnsBlack Records. Tidlig 2016 kom gitarist O.K.F inn som et tredje medlem, deretter begynte Flukt å spille konserter. Livedebuten hadde vi på Inferno Metal Festival i Oslo påsken 2016. Siden den gang har vi gjort klubbgigs på Sør- og Østlandet, blant annet på John Dee i Oslo."

Få med deg bandet i Mandal 4. november@Sjøboden, support tba. 

På tampen noterer A.Ø. at "...Flukt takker Øyvind Neset, uten ham hadde Flukt ikke vært det det er :)."

Flukt Fortapelse 2017

Bandfoto: Raptus.vonrupp

Flukt Band Foto Raptusvonrupp