Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Føss, skive og dobbeltsingel

av yngve

Føss 22

Bandet melder at det er klart for skiveslipp.

Bandet feirer 12 år i år, og markerer det ved å slippe skive. Og singel. Dobbeltsingel. Vi leser at skiva har fått en ny miks og mastring, og kanskje det største grepet, ny vokalist. All vokal meldes spilt inn på nytt i forhold til prosessen som er innmeldt i eldre nyhet under her. 

"Albumet bærer preg av at gutta har blitt mer modne, noe produksjonen også gjenspeiler. På denne skiva finner man noe for enhver smak, enten det er god gammel thrash eller gyngende tungrockriff.

Platecoveret er designet av den Los Angeles-baserte kunstneren Andrei Bouzikov, som tidligere har jobbet med blant andre Municipal Waste, Skeletonwitch og norske Vorbid."

19. februar er det klart for singel, nøyaktig en måned senere dukker albumet opp. 

***

Nyhet fra 31.03:19:

'These Voices' er tittelen på bandets kommende skive. De jobber med å få ut skiva på et selskap, jeg melder når det foreligger detaljer i den avdelingen.

Gjengen fra Sarpsborg forteller at de nå dreier kursen mer mot et thrasha uttrykk.

"Bandet har denne gangen gitt plass til det mer aggressive uttrykket i musikken. De gikk inn med et mål om at deler av These Voices i større grad nærme seg thrash metal enn sine forgjengere.

Coveret står den Los Angeles-baserte kunstneren Andrei  Bouzikov bak, som er kjent for sitt arbeid med band som Municipal Waste og Cannibal Corpse.

Føss@Facebook

Fokus på tekster

"Tekstene har fått  mer  sammenheng med hverandre.  motsetning til de forrige skivene ville jeg nå gi  hele albumet et tema. Da ligger det lett for  meg å skrive om psykisk helse og psykiske lidelser" forteller Mikkel. "Man kan gjerne si at dette albumet er min  måte å prøve å sette meg inn i hvordan  det er å leve med  problemer som stikker dypere  og  er mer alvorlige  enn at man har  feber og ikke kan gå på jobb."