Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Fyr opp Slaamaskinen

av yngve

En oppdatering fra Slaamaskinen.

Hårre brette!

"Ugangen til Slaamaskin fra Bergen har jaggu funnet sin vei ut til alment tilgjengelige strømmetjenester! Etter å ha vært tilgjengelig for forhåndslytting i omtrent en uke på Bandcamp, har Fantom allerede rukket å bli plukket opp av undergrunns-podcastere i både Irland og USA.

Med groovy tilbakemeldinger og sammenligning med Helmet og Kvelertak, så setter vi pris på det - om vi kanskje ikke skjønner sammenligningene."

***

Nyhet fra 11.09.16:

Bandet lover fest på Inside i Bergen i oktober for å feire ny ep.

"Slaamaskin skal feire til gangs når EP-en "2016" er ferdig og out there!" er beskjeden jeg finner i mailboksen min. 

I første omgang er det digitalt slipp som gjelder, datoen er 1. oktober, og hvor det kanskje vil bli fysisk slipp i etterkant. "EP-en blir primært sluppet på strømmetjenester, men i mellomtiden kan man jo ta en smakeprøve på teaseren vår. Som bildet over antyder, så blir det nok ett og annet fysisk eksemplar her og der også."

Slaamaskin@Facebook

Festlighetene jeg nevnte innledningsvis skjer på Inside i Bergen, 7. oktober, hvor Slaamaskin får selskap av bandet  Diagnosis 666. "De stiller opp og vil garantert bidra til en helt enorm kveld!  Om vi er rett så heldig, så kan det kanskje bli en overraskelse på festen også!

Fakta: "Slaamaskin består av 5 herremenn i sin Beste Alder(tm), som etter å ha gått lei av skikkelig musikk, har funnet tilbake til ren, skjær riffe-glede. Kjemisk fri for soloer, leverer Slaamaskin balls out i skjæringspunktet mellom rock 'n roll og old-school heavy metal. Alle tekster er selvfølgelig på Sunnmørsdialekt, som seg hør og bør! ;-)."

Unnamed (1)