Karmøygeddon 24

Grimlord "V – Column"

V ColumnFra Polen med kjip heavy metal …

Det første man merker seg er den håpløse demolyden. Kraftløst, smått maskinelt og sterilt er stikkord, og når man tar i betraktning at polakkene faktisk har et par selvfinansierte skiver på baken fra før, og enda flere års erfaring, skulle man tro de ville ønsket å framstå i et bedre lys enn dette.

Det andre ankepunktet man biter seg merke i, umiddelbart etter sjokket over den svake produksjonen, er den håpløse vokalen. Hovedsakelig handler det om en røff renvokal, men den er alt annet enn velgjort, og dessuten ligger den så høyt i miksen at man ikke har sjans til å slippe unna. Ved siden av spes det på med et snakkende kvinnemenneske i førstelåta, og dette er langt, langt verre å lytte til.

Til slutt er selve låtene alt annet enn gull, og i beste fall gråstein. Vi snakker tung heavy metal med fokus på headbangervennlig rytmikk, men også med et melodiøst snitt og bruk av gitarsoloer. Det meste er anonymt, men innimellom dukker det opp krydder som drar materialet fullstendig ned i kloakken. Hør bare på den rolige introen til King Is Dead …, kassegitarmellomspillet Dead Bodies Don`t Swim eller keyboardsoloen i åpningslåta. 

Ille ...

0/10

  1. Fifth Column 
  2. Mass Delusions & Hysterias 
  3. Prolegomena 
  4. Posthumous Coronation 
  5. King Is Dead ... 
  6. Dead Bodies Don't Swim 
  7. Faithful Avenger Till The Remainder 
  8. March Again 
  9. Superconscious

Grimlord@www

Grimlord@Facebook