Tonsofrock-heavymetal.no-500x80 Bolverk%2023

Halleys Komet, singelslipp

av yngve

Halleys Komet Singel 1 22

Bandet slipper låt i dag, 'Out Of The Blue', album kommer. Det er gitarist Heine som tipser. 

"Vi er et relativt nyoppstartet studentband fra Hamar" åpner Heine, og røper at det er tre singler som skal ut i forkant av albumslippet. Første hører du under her, en sang som ligger i The Darkness-gata kanskje? 

Av inspirasjonskilder dra han fram band som "... Thin Lizzy, Boston, Van Halen og Bryan Adams. Putter du det sammen, oser musikken av god gammel 70-/80-talls rock og er fylt med ballader, heftige riff og hyllende gitarsoloer."

Det koster å være kar(er), og skiva, som ble spilt inn i studioet til Ørnulv Snortheim (blant annet gitarist med Karpe, Maria Mena og Raga Rockers), kostet bandet "...3,5 studielån, og vi ble fornøyde med resultatet."

Halleys Komet@Facebook

Siden i sommer har de spilt litt live, "...vi har siden sommeren spilt 4 konserter på Gregers, blant annet to som oppvarming for Cir.Cuz og en egen konsert vi headlinet. I tillegg skulle vi 12. mars varme opp for Trollfest, men denne konserten ble dessverre avlyst. Med energisk og humoristisk opptreden har særlig studenter fått et øye til oss, men det er på tide å prøve å spre musikken vår ut."

Bildet under viser (fra høyre) Nikolai Selmer-Olsen (trommer), Nikolas Møller (gitar, keyboard, backingvokal), Heine Gillerhaugen (leadgitar), Walter Berg (vokal) og Espen Forårsveen (bass).

Fotograf: Espen Kristiansen

Halleys Komet 22 Fotograf Espen Kristiansen