Karmøygeddon 24

Hatebreed "Weight Of ..."

av yngve

Hatebreed 20Full tittel: "Weight Of The False Self"

Selskap: Nuclear Blast

Release: 27.11.20

Hatebreed, en av bautaene innen hardcoremetal.

Hatebreed@www

Helt ærlig er ikke dette noe jeg hører mye på, men når det skjer, slår det meg hvor likt det låter gjennom et helt album.

Sånn, da er det sagt. Og da vil jeg påstå at om du liker en liker du alle. Variasjon er et fremmedord for Hatebreed, så det er vel litt avgjørende at du søker energien og drivet, om ikke kan du sikkert bare kjøre på med en låt på repeat. 

Var jeg slem nå? Stemmer det ikke? For meg, og jeg har hørt en hel del slik metal, til og med sett dette bandet live, tilfører de ikke stort. Foruten at jeg skjønner at folk kan tilte og klikke til slikt, om man vil ha ut litt energi. Selv har jeg andre måter å slippe ut energien på, og setter større pris på melodier. Om jeg skal ha denne formen for tung og kjapp riffing, er det andre band som fenger mer. Band som bruker dette som et virkemiddel blant flere. Thrashband er jo flinke til å legge seg litt her, og Hatebreed har mye thrash i seg, men jeg savner litt mer.

Men skal du høre et band i denne sjangeren, er Hatebreed garantert ett av de som kan funke.

5/10

Tracklist:

 1. Instinctive (Slaughterlust)
 2. Let Them All Rot
 3. Set It Right (Start With Yourself)
 4. Weight Of The False Self
 5. Cling To Life
 6. A Stroke Of Red
 7. Dig Your Way Out
 8. This I Earned
 9. Wings Of The Vulture
 10. The Herd Will Scatter
 11. From Gold To Gray
 12. Invoking Dominance