Karmøygeddon 24

Hide "Seaview ..."

av yngve

15697826 1205620356191454 2840129905094640086 NFull tittel: "Seaview Sessions '14-'16"

Selskap: Private

Release

Trønderne rocker videre.

Hide@Facebook

Bandet er ett av de jeg har fulgt lenge. De har aldri imponert, men de har levert jevnt, godt og med en økende kvalitet. Nå skal ikke jeg påstå at jeg har hørt den forrige siden jeg anmeldte den, men det har vel mer å gjøre med at det kontinuerlig kommer saker inn til anmeldelse. Dog mener jeg at de holder litt av den samme ånden nå som da, at den forrige og denne er innspillinger hvor Hide har utviklet og løftet seg.

Musikken er ufarlig hardrock, låten du ser og hører under er ikke den hardeste, men den viser litt hvor de legger seg; i et rockelandskap, og med vekt på gode vokallinjer. Ikke alt på denne nye demoen er like spennende, eller har like bra vokal som All For You, men de har gode ideer. 

Never Ending Songs trenger litt mer krutt i nettopp vokaldelen, og det er nok her bandet hadde tjent mest, å hanke inn en egen vokalist eller kanskje tatt seg litt bedre tid til å klekke ut refrenger og melodier - for selv om musikken kanskje er litt baktung for noen, er det kurante saker, så å dra opp vokalbiten en tøddel hadde funka. Noe av musikken har litt av det samme, litt slapp rock, men det ligger greit i den stilen de oppholder seg i. 

Siste ut traff ikke, den hadde elementer som fungerte, men helhetlig var den litt uferdig, i mangel av et bedre ord. Men All For You og åpningssporet Ca$h Is King funka godt, hvor første der gikk av med seieren.

Et band som fortsetter der de slapp, som ikke velter noe som helst før de får ørlite trøkk til i låtene, men med tanke på hvor lenge de har holdt på og at de gir ut jevnlig med demoer (som alltid havner her hos meg, tusen takk!), vitner om at det er spilleglede og standhaftighet.

Karakteren er vanskelig her, av fire funka to, men det er ikke en femmer - derfor slenger jeg de ett hakk opp. Litt svak karakter, men allikevel en sekser.

6/10

Tracklist:

  1.  Ca$h Is King
  2. Never Ending Songs
  3. All For You
  4. You Can't See You