Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Hjelp Art Of Deception med å vinne spenn og gig

av yngve

Hjortepung W400 H400 Zc MmHenning Ulseth tipset om dette, og det gjelder altså support til et ung metalband, så les videre.

Først, vil du sjekke ut bandets ep på Spotify, gjør du det HER.

Vi leser på musikkprisen hjemmeside at: "...nå har juryen plukket ut de nominerte til årets Publikumspris. Stem på din favoritt og del gjerne på Facebook. Vinneren opptrer på vår årlige musikkfest i Sandnes kulturhus 12. oktober, og får i tillegg kr 50.000!"

Og Art Of Deception er altså metalbandet blant disse, og Henning legger til at "...Gi din støtte for metal og stem på Art of Deception...så vi slipper at gode penger sløses på de etablerte og klassisk utdannede...Dette er et tilfelle av metal vs klassik. Ungdom vs 'voksne'. Rått talent vs musikkutdanning. Disse guttene er 17 år gamle, er teknisk dritbra og lidenskapelig i sin metal."

Du kan stemme innen 7.september, det gjør du HER.

Bandet: Siden vi ikke vant i fjor så prøver vi igjen! Vi er et ungt band fra Sandnes som spiller melodisk death/thrash metal. Vi har varmet opp for Kvelertak og ble ukas urørt i uke 45 2013 med låta Kraken's Awakening. Vi kom til landsfinalen i UKM og ble bedt tilbake på Marked for Musikk. Ellers spiller vi ofte gigs og fikk en 3. plass i rockemønstringen på Rock Mot Rus i Nord Norge. Vi trenger penger for mer promotering og et ønske om innspilling av album."